header rtvijsselmond

TV

 

   

RTV IJsselmond TV is de publieke lokale tv zender voor de gemeente Kampen e.o. U kunt RTV IJsselmond TV bekijken via: 

TV:     Ziggo Kanaal 42 KPN kanaal 1362 Tele2 via menu Vodafone via 739

    
KPN/Telfort       RTV IJsselmond                    570      
Tele2                 RTV IJsselmond                   via menu     
Vodafone          RTV IJsselmond                    739    

RTV IJsselmond TV is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken met het actuele tekst-tv nieuws, sport, weer enz.. Ook is onze tv-ploeg aanwezig bij diverse activiteiten en gebeurtenissen in Kampen e.o. De video's daarvan kunt bekijken op dit kanaal. In het TV programma-overzicht aan het begin van elke tekstloop wordt daar dagelijks een overzicht van gegeven.

TV programma’s als lokaal voetbal en NL top 30 worden ieder weekend uitgezonden. Ook is er regelmatig live TV te zien bij RTV IJsselmond, o.a. van Koningsdag, Stem van Kampen, intocht Sinterklaas, Serious Request, Kerst in Oud Kampen, Kamper Ui(t)-dagen, IJsselmond on Tour, Reflex TV volleybal, voetbal derby’s en het journaal. Uw lokale omroep is dichterbij dan u denkt. Stem af op kanaal 42 en/of 7. Via dit kanaal kunt u ook de commissie- en raadsvergaderingen van de gemeente Kampen live volgen. 

Wilt u weten wanneer er iets op RTV IJsselmond TV te zien is, kijk dan op TV IJsselmond naar het actuele programma overizcht.

Heeft u een leuk persbericht of wilt u de TV-ploeg op bezoek bij uw evenement of nieuwsitem, stuur dan een mail naar info info@rtvijsselmond.nl

Bekijk hier onze uitzendingen