Gymnastiek_Wilhelmina_logo

Uitslagen plaatsingswedstrijden acro gym Wilhelmina

Afgelopen weken hebben de E lijn en instap teams de tweede plaatsingswedstrijd voor het uiteindelijke NK gehad met goede resultaten.
Op wedstrijden in Vriezenveen en Winterswijk moesten de teams vroeg uit de veren voor deze belangrijke 2e ronde.
Bij de instap teams veel medailles voor de teams, bij de duo's zilver voor Alycia van Hulzen en Maïra Pennekamp, ook zilver was er al eerder voor Nanda van de Beek en Lotte Starke, brons voor Fenneke Abbing en Julia Fikkert.
Geen medaille maar wel goede resultaten voor; Imke vd Scheer en Anouska Brink werden 5e, Sarah Brink en Amber Karel werden 6e en Kiara Ras Leon en Hasse vd Scheer werden 7e.

Ook de trio's deden het goed,  goud voor Nienke Karsten, Charissa Harms en Julie Wezenberg, zilver voor ; Emma Eikelboom, jasmijn Kloosterman en Maeve Snel en het brons ging naar Afra van Vemde, Marily van Wijhe en Noa Lindeboom.

Bij de E.jeugd duo's ook mooie resultaten,zilver voor Vivian van der Vinne en Loes Metsemakers, een 4e plaats op slechts 0.700 van het podium voor Veerle van der Meer en Sterre de Ridder, Charlotte Krol en Julia Grit werden 6e en Louise Stoel en Laura Diender werden 7e.

De trio's deden het meer dan goed, goud voor Marit van der Velde, Mila Woning en Mare Schreuder, zilver voor AnneChristine Hollander, Ireen van der Velde en Jente Lindeboom, brons voor Tatum Ravensteijn, Mandy Eibrink en Marlies Bastiaan.
Een goede start van het seizoen, een aantal teams zullen meedoen aan de finale Oost Nederland op 17 maart in Wapenveld