KHC-2017-02-04_KHC-Berkum_header

Nacompetitie: voorbeschouwing De Valleivogels-KHC

Zaterdagmiddag 20 mei reist KHC af naar Scherpenzeel voor de nacompetitiewedstrijd De Valleivogels-KHC. De Valleivogels lijkt een grote onbekende, maar niets is minder waar.

Eind jaren tachtig en begin jaren negentig speelde de club 12 jaar op het hoogste amateurniveau en won het diverse titels. De Valleivogels acteert nu al enkele jaren in de 2e klasse en heeft met het winnen van de 3e periode dit seizoen de nacompetitie behaald.
In een tweestrijd met de blauw-witten moet blijken, wie de sterkste is of diegene die het beste met de spanning weet om te gaan. Net als in Kampen is er in Scherpenzeel een groot jeugdtoernooi, daarom wordt de wedstrijd wat later op de dag gespeeld.
Uiteraard gaat Kampens oudste voetbalvereniging met veel supporters die kant op om de jongens te ondersteunen en aan te moedigen.
De wedstrijd op Sportpark “ De Bree West” aan de Willaerlaan in Scherpenzeel begint om 17.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter J.J.A. Visser uit Arnhem, geassisteerd door de heren M.Brandenbarg en J.H.M Huis in ’t Veld.
Men vertrekt met du bus om 14.30 uur