IMG-20171203-WA0001

Kampenion verliest van titelkandidaat

Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Kampenion speelde zaterdag thuis tegen Disnierats 2 uit Hoorn. Dat team stond bovenaan in de 2e divisie en had 9 punten nodig om kampioen te worden. Disnierats had een bus vol supporters meegenomen en zette alles op alles om er een kampioensfeestje van te maken. Echter, dat bleek het uiteindelijk niet te worden. Die 9 punten kwamen er niet en hun concurrent won 's avonds met de maximale cijfers. Kampenion vervulde zijn sportieve plicht en zette zijn beste beentje voor. Na een aantal mooie wedstrijden stond er 3 - 7 op het scorebord. "Team 1 verkoopt de huid duur en sluit tegen de titelkandidaat het seizoen in stijl af. Het is geen enkele keer compleet van tafel geslagen." vertelde wedstrijdsecretaris Jan Ringenier na afloop.

 

Ivan Hollander won twee partijen en Gert-Jan de Lange een. Ton Ringenier bleef puntloos. Hollander speelde (voorlopig) zijn laatste wedstrijd voor Kampenion 1. Vanwege een blessure gaat hij een stapje terug doen. Voor Kampenion was het voorlopig de laatste wedstrijd op dit niveau. Volgend seizoen komt het uit in de 3e divisie, toch nog steeds op landelijk niveau. En met jonge spelers van wie nog veel te verwachten is.

Het eerste jeugdteam verloor in Deventer met 7 - 3 van Swift. Alle drie punten kwamen op naam van Thomas Niemeijer. Roderik van Braak en Danny Bruins bleven op nul. Zaterdag speelt jong Kampenion in Amsterdam tegen de nummer laatst, Amsterdam 1. Dan zit de najaarscompetitie er ook voor hen op.

Op de foto: Gert-Jan de Lange (links)

Foto: © Jan Ringenier