IJOV Fietstocht op zaterdag 8 juli

Op zaterdag 8 juli 2017 gaat de IJsselmuider Oranjevereniging voor de vierde maal een fietstocht organiseren. De fietstocht is voor leden van IJOV gratis en niet-leden betalen 2,50 per persoon.

 

Ook hebben de deelnemers de mogelijkheid om na afloop van de fietstocht mee te doen met een gezellige barbecue maar dat is niet verplicht. U kunt dus ook alleen meedoen met de fietstocht.
De startlocatie van de fietstocht is aan de Oosterlandenweg bij de blauwe brug nabij de ijsbaan. Hier zal vooraan de weg een opvallende IJOV tent staan waar gestart kan worden.

Onderweg wordt er gezorgd voor de nodige consumpties die IJOV voor haar rekening neemt. De lengte van de fietstocht is circa 45 kilometer. De deelnemers kunnen starten tussen half 1 en half 2 en de tocht zal, inclusief koffiepauzes en stempelposten ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Ook korte route
En vindt u 46 kilometer te lang? Dan hebben we ook een korte route van 23 kilometer. Leuk voor gezinnen met kinderen. Onderweg is er gelegenheid voor de kinderen om te spelen en wat te drinken en te eten. De korte tocht start op dezelfde tijd vanaf dezelfde locatie. De beide routes zijn inmiddels uitgestippeld door IJOV en de vrijwilligers van IJOV zijn zelf al erg enthousiast over de routes.

U kunt zich opgeven via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV secretaris Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen. Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg.

Voor IJOV leden is de fietstocht gratis. Niet-leden betalen 2,50 per persoon voor aanvang van de fietstocht. Lid worden kan ook, dat kost 7,50 per jaar, per gezin. De fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke fietswinkels Mulder en Brink Bikes. Zij zorgen onder meer voor een bezemwagen en reserve fietsen.

BBQ
Na afloop van de fietstocht wordt er een gezellige barbecue gehouden. Leden betalen hiervoor 10,- per persoon en niet leden 15,- per persoon all-in. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Opgeven via info@ijov.nl of via de secretaris.