Noorwegen Denemarken 1

Go Ahead meiden als vlaggendraagsters naar EK vrouwen

Het EK voor vrouwen is in alle hevigheid losgebarsten en nadert de ontknoping in de groepsfases. De meiden van Go Ahead Kampen waren er als vlaggendraagster bij de wedstrijd Noorwegen – Denemarken op maandag 24 juli. Als nationale partner van WEURO 2017 mag ING de vlaggendraagsters aandragen. De speelsters van Go Ahead zijn benaderd voor deze belangrijke maar vooral leuke taak. Voordat de wedstrijd begon droegen de trotse meiden de nationale vlaggen van Noorwegen en Denemarken het veld op en stonden ze tijdens de volksliederen samen met de speelsters tegelijk op het veld.

 

Een fantastische ervaring om samen met de Scandinavische toppers als Pernille Harder en Ada Hegerberg op het veld te mogen staan. Voor de meiden een mooie afsluiting van een fantastisch meidenvoetbalseizoen, waarin de grens van 100 voetbalmeiden werd gepasseerd. Daardoor is er in het nieuwe seizoen in elke leeftijdsklasse een meidenteam actief bij Go Ahead.

Ben je ook aangestoken door het succes van het EK vrouwenvoetbal en de Nederlandse leeuwinnen en wil je na de vakantie ook jouw voetbaldroom waarmaken, dan ben je van harte welkom om met de meiden mee te komen trainen. Meer informatie vind je op de www.goahadkampen.nl of stuur een mail naar goaheaddames@gmail.com.