BC Reijersdam kopie

Dagteam Biljartclub Reijersdam herovert koppositie

Donderdagmiddag speelde het dagteam van BC Reijersdam de thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen BV Ens 2 en won deze wedstrijd met 45-31. Door deze overwinning heroverde het team de koppositie in poule D van het Dagbiljart KNBB-district Zwolle. Rens Jager won met een moyenne van 3.48, Wim Kars versloeg zijn tegenstander met een moyenne van 1.19 en Ben Wielandt won met een moyenne van 1.65, Johan de Leeuw bleef steken op een score van 9 punten en een moyenne van 1.19.

 

In de C1 klasse deed het team van BC Reijersdam goede zaken door de thuiswedstrijd tegen De Bleistarte 1 uit Zwartsluis met 32-28 te winnen. In de partij van Albert Plender leek het er niet op dat hij de partij zou winnen, doch zijn tegenstander maakte een fout bij zijn serie-americaine, waarop Albert alsnog de partij kon winnen met een moyenne van 6.67. Ondanks een slechte partij kon Rens Jager winnen met een moyenne van 2.35, Harry Winkeler speelde een goede partij doch zijn tegenstander was in zeer goede vorm, Harry scoorde 8 punten en een moyenne van 2.91.

In de C3 klasse speelde Reijersdam thuis tegen Z.B.C. 4 uit Zwolle en in een spannende wedstrijd werden de punten gedeeld, uitslag 28-28. Gerrit van Vlijmen won met een moyenne van 2.12, Wim Kars speelde remise (11 punten) met een moyenne van 1.16 en Alie Hollander was niet in haar beste vorm en verloor met een score van 5 punten en een moyenne van slechts 0.53.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Slechts één thuiswedstrijd:

Woensdag 14 februari – C4 klasse Reijersdam 3 – De IJssel 2 – 19.30 uur.