acroheader

D/E-acroteams Wilhelmina sluiten seizoen af met NK

Zaterdag 10 juni hebben de D- en E-acroteams van Wilhelmina meegedaan met het NK sportacrobatiek in Zwolle. Het halen van dit NK was voor de teams in deze lijn al een hele klus.
Vaak minimaal 20, maar regelmatig meer dan 40 tegenstanders tegenkomen in het seizoen, waarvan een klein aantal teams per wedstrijd door mag stromen. Om dan uiteindelijk aan het NK deel te mogen nemen geeft iedere wedstrijd weer veel spanning voor deze jonge deelnemers.

Het team Stefanie de Lange en Mila Woning had zich geplaatst voor de finale bij de E-seniorenparen. Zij lieten een goede oefening zien en werden 10e.
Bij de D-junioren kwamen Iris van Keulen, Demi de Vries en Isabel Goosen in de strijd. Zij sloten met een mooie oefening het seizoen af en behaalden een knappe 8e plek op het NK.
Het senioren D-trio Magdalena Nisic, AnneWil Barneveld en Naomi Barneveld lieten ook een knappe oefening zien met een goede score en eindigden uiteindelijk als12e. De verschillen tussen de teams waren erg klein, tussen het podium en de 12e plaats zat slechts een verschil van een half punt. Het niveau was hoog en de teams aan elkaar gewaagd.
Het D- en E-niveau
is klaar dit seizoen, komend weekend volgt nog het NK voor de A-. B- en C-teams in AHOY in Rotterdam.