Voetbal-achtergronden-hd-voetbal-wallpapers-sport-16

Clubs 4e klasse gemeente Kampen versterken zich

In de 4e klasse zijn de "Kamper" clubs druk bezig hun selectie voor het seizoen 2017/2018 op orde te brengen. De voorbije week wisten Wilsum, 's-Heerenbroek en Zalk nieuwe spelers aan de selectie toe te voegen.

De vv Wilsum kan op dit moment 3 versterkingen aankondigen. Mark Holtland komt over van IJVV, hij is 20 jaar en centrale verdediger. Verder is ook de 21-jarige aanvaller Bas de Raad overgekomen van IJVV en de 20-jarige doelman Chiel ten Hove van Go Ahead Kampen.

Patrick van der Kolk (SC Genemuiden) en Willem Jan Rietberg (Noord Veluwe Boys) stappen over naar ’s-Heerenbroek om daar de groenhemden te gaan versterken.

SV Zalk heeft zich versterkt met Ruben van der Veer. De verdediger komt over van Go-Ahead Kampen om meer balans te kunnen brengen in  het aantal verdedigende en aanvallend ingestelde voetballers.
Van der Veer is de 7e versterking van Zalk voor komend seizoen. Al eerder was bekend dat Jeroen van den Bosch (Go-Ahead Kampen), Cor Straetemans (was keeperstrainer bij KHC en Zalk), Emiel Post (WHC), Roel Vinke (WHC), Lars van de Worp (Hatto Heim) en Kevin Klunder (IJVV) voor de geel-zwarten gaan uitkomen.

Meerdere versterkingen bij de verenigingen in de 4e klasse worden zeker niet uitgesloten.