voetbal

Alle namen ex-internationals bekend

Vanavond 10 juni a.s. speelt een divers gezelschap van huidige en voormalige selectiespelers van DOS Kampen tegen de Ex-Internationals van de KNVB. Deze wedstrijd is de afsluitende activiteit van het 90-jarig jubileumjaar.

De Ex-Internationals spelen nog maar sporadisch hun wedstrijden (en zeker niet in deze buurt) dus grijp deze mogelijkheid aan om de vedetten van weleer nog eens te zien spelen! Afgelopen jaar zijn ze maar drie keer op de Nederlandse velden te zien en spelen ze in wisselende samenstellingen. De wedstrijd is zaterdag 10 juni om 19:00 uur op sportpark De Maten.

DOS Kampen heeft de toezegging gekregen dat in ieder geval de volgende namen te bewonderen zijn:
Rob Witschge - Marc van Hintum - John van ’t Schip - Martijn Meerdink - Ronald de Boer - Orlandio Engelaar - Ben Wijnstekers (tevens bondscoach) - Patrick Paauwe - Bert Konterman - Romano Denneboom - Dennis Gentenaar (keeper) - Theo Lucius - Johnny Bosman en Ugur Yildirim.

Ook de selectie van DOS Kampen is helemaal ‘rond’. Er komen spelers, die vele wedstrijden in de rijke historie van DOS hebben gespeeld, maar er doen ook spelers mee uit de huidige selectie. Dus een mix van oud en nieuw! Hieronder de namen:
Nick Karel (keeper) - Henk Nieuwenhuis - Niels van Eekeren (keeper) - Guido Vlierhuis - Frank van Dijk - Jan Mulder - Hans van Dijkhuizen - Danny van den Bos - Frank Koenderman - Jan Okke Koers - Martijn Barneveld - Daniël van Warven - Leroy Krijn - Gerald van den Belt - Wim Snippe - Twan Knul - Cor van der Weerd en Julian de Ruiter.