Na het succes van de DrinkWater campagne op kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen gaat nu ook de onderbouw van het basisonderwijs aan de slag met water. Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) wil het drinken van water gemakkelijk en aantrekkelijk maken voor de jongste inwoners van Kampen.

27 Oct 2016

Donderdagavond 27 oktober oefenen de brandweer en de politie in een horecapand aan de Oudestraat in Kampen. De politie en de brandweer werken regelmatig samen tijdens incidenten.

27 Oct 2016

Na maandenlang hard werken is vrijdag 4 november de feestelijke opening van een mooie nieuwe winkel: geWOON!. Een winkel die zowel gewoon als bijzonder tegelijk is.

27 Oct 2016

De jongerenraad van de gemeente Kampen steunt Fiene d’Alfonso in haar oproep tot het aanstellen van een kinderburgemeester. 

27 Oct 2016

Gemeente Kampen heeft Martijn Schoots uit Rotterdam opdracht gegeven om in de nieuwbouwwijk Het Onderdijks een kunstproject te realiseren rond het thema “De Mol”. Dit thema sluit aan bij de in deze wijk al bestaande kunstobjecten Het Hert, De Eend en De Karper van kunstenaarsduo Albert Deden en Paul Keizer.

27 Oct 2016

Het bestuur van de Stichting Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie, heeft Hendrik Jan Houtsma per 1 januari 2017 benoemd tot directeur van Quintus.

27 Oct 2016
Page 1 of 40

JoomShaper