Written by
In Sport

Zaterdag 22 oktober reisde Kampenion af voor de uitwedstrijd tegen Hilversum 3, een van de concurrenten om de tweede tot en met de vijfde plek in poule A van de 3e divisie. De gehele wedstrijd liet een gelijk opgaand strijdverloop zien, waarbij de voorsprong nooit groter werd dan een punt. De eindstand was 5-5.

24 Oct 2016
Written by
In Sport

Atletiekvereniging Isala’96 start op zondag 30 oktober 2016 met de eerste van een reeks boslopen. De boslopen kenmerken zich vooral door laagdrempeligheid en gezelligheid. Iedereen - van beginnende tot ervaren hardloper - is welkom.

24 Oct 2016
Written by
In Sport

De 1e ronde in de knock-outfase is op een viertal wedstrijden na ten einde. Dat betekent dat de loting voor de volgende rondes, met voor Kampen Go-Ahead K. en DOS Kampen in de koker, zal plaatsvinden. De loting voor de tweede en derde ronde van het toernooi om de KNVB-beker district Oost voor standaardteams vindt woensdag 26 oktober plaats om 18:45 uur in het clubhuis van FC Zutphen.

24 Oct 2016
Written by
In Sport

Een week met gemengde gevoelens gingen vooraf aan de tweede ronde van het bekertoernooi. Voorafgaand aan het seizoen spraken we als team over onze dromen. Met overtuiging werd toen het bekertoernooi genoemd. Ver komen...misschien tegen een a-league tegenstander spelen. Waar het hart vol van is...

23 Oct 2016
Written by
In Sport

Na vrijdag 21 oktober de 3-0 bekerwinst in en op Dalen was zaterdag 22 oktober, na twee eerdere uitduels in de competitie, Steevast uit Steenwijk thuis de tegenstander. Steevast, dat het vorig jaar nog opnam tegen het tweede van Set Up, maar daarna gepromoveerd zijn. De winst kwam eenvoudig tot stand en toewn stonden er de maximale cijfers op het scorebord: 4-0.

23 Oct 2016
Written by
In Sport

Zaterdagmiddag 22 oktober stond er geen competitiewedstrijd op het programma, maar was het tijd voor de beker. Daarvoor diende geelzwart af te reizen naar Dalfsen voor een wedstrijd tegen ASC ’62. Er speelden hier dus dubbele revanchegevoelens. Allereerst was het zaak de slechte reeks van de laatste weken te doorbreken. Bovendien was het ditzelfde ASC, dat twee weken terug in de blessuretijd de drie punten stal op ons eigen sportpark.

23 Oct 2016
Page 1 of 40

JoomShaper