De gemeente Kampen heeft een waarschuwing gekregen van de accountant EY. De accountant heeft twijfels over de ambitie die de gemeente Kampen heeft met het glastuinbouwproject de Koekoek: de grondprijs is te hoog ten opzichte van andere vergelijkbare projecten in Nederland. 

31 Aug 2016

Het Kamper Letterspel laat deelnemers op speelse wijze kennismaken met ikonen en symbolen in de Kamper binnenstad. Het Kamper letterspel kan gespeeld worden door iedereen vanaf 8 jaar op een mobiele apparatuur. Het Kamper Letterspel is beschikbaar vanaf 10 september, Monumentendag.

31 Aug 2016
Op 27 september start in de Bibliotheek Kampen een cursus ‘Werken met de e-overheid’. Deze cursus is speciaal bedoeld voor mensen die graag willen leren werken met overheidswebsites of die graag hulp willen bij het aanvragen van een DigiD.
30 Aug 2016

Woningcorporatie deltaWonen heeft vanuit het Rijk opdracht gekregen om de Stadskazerne af te stoten. Het exploiteren en verhuren van de Stadskazerne voor maatschappelijke activiteiten hoort niet meer tot de kerntaken van een woningcorporatie.

30 Aug 2016

Bij een bedrijf aan de Dieselstraat is tussen maandagavond 21.15 uur en vanmorgen 7 uur ingebroken in een bestelbus.

30 Aug 2016

Op zaterdagmiddag 3 september is het weer tijd voor de jaarlijkse Open Dag van AMDG. Dit keer wijkt de vereniging uit naar het Arie van Oortveld.

29 Aug 2016
Page 1 of 31

JoomShaper