Met het ronden van de noordelijkste punt van Denemarken is de Ommelandvaart 2016 een feit. Net als haar middeleeuwse voorgangers ging de Kamper Kogge zaterdag 28 mei rond 13.00 uur zeilend ‘om de Noord’. Een historische mijlpaal: het is voor het eerst in meer dan vijfhonderd jaar dat een koggeschip deze route bezeilt. 
29 May 2016

Zaterdag 28 mei was de eerste editie van het nieuwe twee-jaarlijkse muziekevenement De Vlag van Kampen. De hele dag presenteerden verschillende Kamper verenigingen zich, vaak met meerdere onderdelen, in de onderdelen twirl, zang, dweil, mars, show en concert.

29 May 2016

Zo’n 23 graden en een lekker zonnetje; perfecte omstandigheden voor een bezoekje aan de IJsseldeltadag. Vele duizenden bezoekers genoten zaterdag 28 mei dan ook van alles wat er te zien en te beleven was bij de deelnemende bedrijven op de Mandjeswaard, Kamperzeedijk en Mastenbroek. Voor jong en oud was er veel te doen.

29 May 2016

Zaterdagmiddag 4 juni kleurt het hoofdveld van sportpark de Maten weer roze. Honderden wandelaars gaan hier van start met de vijfde editie van de Walk of Hope.

29 May 2016

De kaartverkoop voor het concert van de Scratch Kampen 2016 is van start gegaan. Via de nieuwe website www.scratchkampen.nl kunnen kaarten worden besteld voor slechts € 10,-. Scratch Kampen 2016 vindt op zaterdagavond 25 juni om 19.30 uur plaats in de sfeervolle Burgwalkerk aan de Burgwal 59 te Kampen.

29 May 2016
Written by
In Sport

Tussen begin- en eindsignaal moest Go-Ahead voor de laatste wedstrijd in de poule naar Dordrecht om daar het eveneens uitgeschakelde sv Oranje Wit voor promotie naar de hoofdklasse te bestrijden. Er stond voor beide ploegen dus niets meer op het spel, maar het aanwezige publiek heeft bij warm weer (gelukkig geen onweer) een bijzonder aardige wedstrijd gezien, waarin het wel regende maar dat waren de vele doelpunten. Na een 2-1 ruststand werd de eindstand 5-6 in het voordeel van de Kampenaren.

29 May 2016
Page 1 of 26

JoomShaper