De gemeente gaat langs de Niersallee een tijdelijk fietspad aanleggen. Vanaf het volgende schoolseizoen moet het zorgen voor een logischere en sociaal veiliger verbinding tussen de Europa Allee, de tunnel nabij Het Onderdijks en de nieuwbouw van het Hoornbeeck.

25 Jul 2014

Ondanks het zomerse weer staan de waterpeilen in het werkgebied van het Waterschap Groot Salland er goed bij.

25 Jul 2014

Locoburgemeester Gerrit Jan Veldhoen van Kampen gaat ervan uit dat de provincie Overijssel eigenaar is van de IJsselkogge gezien de ligging van het wrak in de IJssel bij Kampen.

25 Jul 2014

Vandaag doen we een stap terug. Een hoogtelaag ligt boven onze omgeving en zorgt voor vrij veel bewolking en slechts soms wat zon. Verder kan er vooral later af en toe regen gaan vallen. De temperatuur loopt op tot rond de 21 graden, maar kan in regen wat terugzakken. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten. 

25 Jul 2014

De tweede Kamper ui(t)dag staat weerkundig gezien in het teken van flinke zonnige perioden. Er ontstaan ook wat wolken en er is een kleine kans op een (onweers)bui. De wind waait uit het noordoosten en is matig en in open gebieden soms vrij krachtig. Met maxima van rond de 27 graden is het heerlijk zomerweer.

 

24 Jul 2014

JoomShaper