In maart krijgen ongeveer 5 tot 6 duizend kinderen in de regio IJsselland weer een of twee vaccinaties vanuit het Rijksvaccinatieprogramma. Deze vaccinaties beschermen kinderen tegen 12 ernstige ziektes.
11 Feb 2016

Het 15e-eeuwse koggeschip in de IJssel is vandaag gelicht. De lichting van het schip is gevolgd door ruim 1000 belangstellenden, nationale en internationale media die bijeen kwamen bij de Koggewerf in Kampen.

10 Feb 2016

Het wrak van de kogge in de IJssel wordt op woensdag 10 februari gelicht als de weersomstandigheden het toelaten. Na de lichting komt het wrak tijdelijk op een ponton aan de IJsselkade te liggen ter hoogte van het Van Heutszplein. Op die locatie wordt de kogge klaargemaakt voor vertrek op dinsdag 16 februari naar Batavialand in Lelystad waar het wordt geconserveerd.

09 Feb 2016

Vanaf 15 februari wordt het aantal aanbieders voor mobiel parkeren in Kampen uitgebreid. Op dit moment is mobiel parkeren al mogelijk via aanbieder Yellowbrick. Mobiel parkeren kan op alle parkeerplaatsen in de gemeente Kampen waar betaald parkeren geldt.

09 Feb 2016

Mantelzorgers zijn onmisbaar. Door hun inzet kunnen meer  mensen zelf de regie op hun leven houden. Goede ondersteuning en waardering van mantelzorgers is dan ook van groot belang. Temeer gezien de zorgtaken die het Rijk aan gemeenten heeft overgedragen.

09 Feb 2016

Museum Folkwang in Essen, het culturele centrum van Duisburg én het Keramion in Frechen: dat zijn de ingrediënten van de Quintus Cultuurreis 2016! Deze tiende editie biedt volop keuze en variatie en wordt georganiseerd op zaterdag 19 maart.

09 Feb 2016
Page 1 of 11

JoomShaper