De Kunstprijs Kampen is een prijs die om de 2 jaar door de gemeente Kampen wordt toegekend aan een Kamper professioneel kunstenaar die

uitmunt in o.a. schilder- en tekenkunst, ruimtelijk werk, vrije grafiek en fotografie.

24 Nov 2015

De gemeenteraad houdt op donderdag 26 november as. weer een raadsspreekuur, de laatste van dit jaar.

24 Nov 2015

Soufian Tamrouti heeft zaterdag 21 november bij de internationale Warandeloop een 1e plaats bij de jongens junioren D1 behaald. Dit is een prestatie van formaat, omdat de Nederlandse top hier aanwezig is.
Dit is al de 4e keer dat Soufian de beste Nederlander in zijn klasse is. Voorgaande jaren moest hij 2 keer een Belgische atleet voor hem dulden, maar dit jaar kwam hij overtuigend als eerste over de finish.

23 Nov 2015

De gezellige Reflexhal vormde op zaterdag 21 november vanaf 17:00 uur het decor van de 3e ronde in de strijd om de nationale beker. AH Van Mierlo/ Reflex was bij de loting van de NeVoBo als gastheer uit de koker gekomen. De thuisploeg was daarbij gekoppeld aan 3 Topdivisieteams, die in deze ronde instroomden. Compaen, Dynamo 2 en Sliedrecht kwamen voor wat op voorhand een spannende vierkamp beloofde te worden naar Kampen. Voor Reflex betekende dit een mooie gelegenheid om eens echt te kijken waar het toe in staat zou zijn.

23 Nov 2015

Op zaterdagavond 21 november stond de wedstrijd tegen de mannen uit Leeuwarden op het programma. Brezo/KBS Set Up speelde in eigen thuishaven tegen Leevoc. De nummer 5 tegen de nummer 11 in de 3de divisie B.
Set Up won met 3-1, maar volle tevredenheid was er niet. Het niet winnen van alle sets zorgde voor een kleine kater na afloop van de wedstrijd.

23 Nov 2015

De sv Zalk benutte de competitieloze zaterdag - 21 november - voor het spelen van een oefenwedstrijd in Elspeet. Tegenstander was de plaatselijke voetbalvereniging met dezelfde naam.
Het duel werd o.a. gebruikt voor het laten spelen van spelers die normaal niet in de basis staan. De strijd tussen de beide vierdeklassers eindigde in een 2-2 gelijkspel.

23 Nov 2015
Page 1 of 2

JoomShaper