Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober vinden de IJOV muziekfeesten plaats in de feesttent op het terrein van de ijsbaan aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden.

29 Sep 2016

Stichting Ontmoeting, voor hulp aan dak- en thuislozen, staat op 11 oktober op de Biestemarkt in Grafhorst. Het is inmiddels een bekende verschijning op de markt. Ook in de voorgaande jaren stond er een kraam van Ontmoeting.

29 Sep 2016

Van oktober 2016 tot en met mei 2017 staan Ernst en Bobbie weer op de bühne in de Nederlandse theaters met twee vrolijke shows voor het hele gezin. De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland.

29 Sep 2016

Het Cultuurfonds Kampen is een fonds op naam dat ondergebracht is bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Voor projecten op het gebied van kunst en cultuur die in de gemeente Kampen plaatsvinden, kan een financiële bijdrage worden aangevraagd.

29 Sep 2016

Wat is nodig de regio Kampen-Zwolle verder te ontwikkelen? De VVD fractie wil graag in gesprek met haar leden, bestuurders, het bedrijfsleven en belangenorganisaties uit Kampen over de ontwikkeling van de regio Kampen-Zwolle. 

29 Sep 2016

Zaterdag 1 oktober van 10 tot 11 uur is er weer een live-uitzending van Kampen Draait Door met als presentator Fré Helleman. Deelnemers aan dit gesprek zijn Betta van Triest en Piet van Ommen.

28 Sep 2016
Page 1 of 36

JoomShaper