Written by
In Sport

Het programma en de uitslagen van diverse teams uit Kampen op 30 september t/m 2 oktober kunt u hier vinden.
Wilt u een uitslag van uw favoriete (standaard)team vermeld zien, mail het naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

30 Sep 2016
Written by
In Sport

Dit weekeinde weer veel competitiewedstrijden in diverse sporten. Dat betekent veel onderwerpen in de uitzending van IJsselmond Sport zaterdag 1 oktober.
Een gevuld programma met o.a. amateur- en eredivisievoetbal, korfbal, volleybal, tafeltennis en wat verder ter tafel komt.

30 Sep 2016
Written by
In Sport

Hier kunt u enkele geluidsfragmenten van 30 september en uit de IJsselmond Sport-uitzending van 1 oktober beluisteren.
Nu met de voorbeschouwing met Ron Jans op PEC Zwolle-ADO Den Haag (vrijdag 30/9 vanaf 20 uur.)

30 Sep 2016

Op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober vinden de IJOV muziekfeesten plaats in de feesttent op het terrein van de ijsbaan aan de Oosterlandenweg in IJsselmuiden.

29 Sep 2016

Stichting Ontmoeting, voor hulp aan dak- en thuislozen, staat op 11 oktober op de Biestemarkt in Grafhorst. Het is inmiddels een bekende verschijning op de markt. Ook in de voorgaande jaren stond er een kraam van Ontmoeting.

29 Sep 2016

Van oktober 2016 tot en met mei 2017 staan Ernst en Bobbie weer op de bühne in de Nederlandse theaters met twee vrolijke shows voor het hele gezin. De Vakantieshow is een vrolijke, interactieve voorstelling, waarin onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland.

29 Sep 2016
Page 1 of 36

JoomShaper